BURSA / YENİŞEHİR - Aydoğdubey İlkokulu

Ock

Bu yıl "Bir Bilet Bir Kitap" projemizi Cumhuriyemizin 100. yılına özel "100 Kitap 100 Bilet" olarak tüm öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi afiş yarışmasında okulumuz 4B sınıfı öğrencisi Zeynep Şeyma PEKGÖZ ilçe ikincisi olmuştur. 4B sınıfından Zeynep BAŞTAR ve 1A sınıfından Azra Yağmur ADA ise okulumuzda derece yaparak belge almaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ara

Bu yarışma amacı teknolojinin gelişmesiyle kitaplardan uzaklaşan öğrencilerimize tekrar kitapları sevdirmek, hayal etme, yorumlama, okuduğunu anlama becerilerini tekrar kazandrmak, varolan becerilerini geliştrmek, ufuklarını genişletmek, kitap okumayı eğlenceli hale getirerek kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okuyarak farklı dünyaları keşfedip kendi dünyalarını zenginleştirebileceklerini, kitap okumanın zihinsel gelişimlerine, akademik başarılarına, anlama ve ifade etme güçlerine katkı sağlaması gibi sayısız faydasının olduğunu göstermektir. Kitap okuma yarışması ile hem öğrencileri kitap okuma yönlendirmek hem de okulumuzda gündem oluşturmak amaçlanmıştır.

Ara

Okulumuzda öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul çalışanlarına diyabet eğitimi verildi.  https://bursaisg.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_11/14135911_okuldadiyabetprogrami.mp4 adresinden yer alan videolar izletildi.

Ekm

Bursa akıl zeka oyunları ligi için öğrencilerimizokulumuzda düzenlenen turnuvaya katıldı. Centilmence geçen yarışmalar sonunda okul takımımız belli oldu. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Beden Eğitimi Derslerimiz