BURSA / YENİŞEHİR - Aydoğdubey İlkokulu

Aydoğdubey İlkokulu

İznik Caddesi No5 Yenişehir/BURSA
Vizyon
Öğrencilerin kendilerine, ailesine ve ulusuna yararlı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, soran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, karşı çıkan, koşulsuz kabulü reddeden, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, sporun zeka ve ahlakî kazanımların mimarı olduğunu bilen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.
Misyon
Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Fen Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Başlama:08.50 Bitiş: 15.10
Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
İNEGÖL´DEN: İnegöl otogarından saat başı minibüs kalkmaktadır. seferler sabah 7.00 ile 19.00 arasında yapılmaktadır. Yenişehir ilçemiz İnegöl´e 30 km uzaklıktadır.
İznik Caddesi No:5 Yenişehir/BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
BURSA´DAN: Doğu garajından 15 dakikada bir Yenişehir ilçemize minibüsler kalkmaktadır. Seferler sabah 6.30 ile gece 24.00 arasında yapılmaktadır. Yenişehir İlçemiz Bursa´ya 55 km uzaklıktadır.